PACKET

Hej, jag kom nyss hem från min prao. Jag fick ännu en komentar om att jag var lik Amy Diamond, den här gången utav en tjej som "kände" henne. Aja... När jag kom hem hade ett packet kommit. Det är tärnklänningar till min älskade systers bröllop! WOOOPWOOP!
Nu ska jag fixa lite grejer och sedan plugga... WOOOPWOOP
Ha en toppen dag folks.

MINNEN

Hej, jag var på besök på min gamla skola idag och jag hade en konstig känsla hela dagen. På något vis kändes det som om jag aldrig hade slutat där. Jag vill bara tillbaka. Jag saknar mina bästa kompisar så himla mycket. 
När jag kom hem däckade jag i soffan framför Gossip Girl och vaknade nu. Så INGETING gjort idag heller. 
Hoppas att ni haft en trevlig onsdag. Kram

NÅGRA FAVORITER


UPTADE

Hej på er. Nu sitter jag på ett ställe som heter "coffehouse by George" för att äta lunch, hoppas att ni haft en bättre måndag än jag än så länge. Peace out.



27/01 2013


OPINION

 
Mina två syskon och jag var på P3-GULD galan för någon vecka sedan. Då såg vi bland annat gruppen "norlie och kkv". Jag gillade inte riktigt dom innan, just för att det inte ALLS är min musiksmak men... Dom var så otroligt bra live så nu lyssnar jag på dom lite mer. 
Om ni inte sett dom live så gör det! PLUS ATT KIM (kkv) ÄR OTROLIGT SNYGG. . 

 

BE STRONG

 Hej du. I dag har Johanna och jag varit och kollat på lite färger till mitt rum. Det kommer bli grymt fint, men en vinröd fondvägg. Men men... nu har vi nyss ätit och ska bara ta det lungt!  Ha en suuper bra lördag! puss
 
Här är ett klipp från " THE X-FAKTOR USA". Jag har sett den över 5 gånger och får varje gång gåshud och gråtfärdig. "BE STRONG"

LET'S DO THIS THING

Hej! 
Nu har min homie hjälpt mig att få igång bloggen och nu SKA jag uptadera regelbundet, promise! 
Jag ska fota någon gång snart för att få en lämplig header men det får bli någon annan dag. 
Hoppas ni vill följa mig och gillar min bloggis. kramis! 
 
slänger in en sötiig bild på syster och mig.

Let's d

 

RSS 2.0