MONDAY

Hej på er! Den här dagen har flytigt på skapligt bra och jag sitter nu hemma och har nyss skypat med andiepandi och håller nu på med en engelska grej. Jag tränade även idag och jag kommer ha sådana kramper i hela kroppen imorgon, hahha. 

Jag älskar Rytmus, det känns inte som en trist svensk standardskola utan mer som om jag har flyttat till USA för att gå college. Jag trivs sjukt bra och vill verkligen vara kvar där jag är nu. Musiken är allt just nu, inget annat! 


 
 

SLEEP TIGHT

Hej!!! Nu är jag hemma och nydushad efter en suuper kul helg i Eskilstuna, verkligen super mysigt. Vi har sjungit 24/7 and I love it. 
Nästa helg bär det av till saknade familjen i Jönet, ska blii så skönt att landa hemma igen bara va. Jag hoppas därför att denna vecka ska gå lika snabbt som det föregående veckorna har. 
Ni får ha det så bra, puss! 

oldii
 
 
 

NEW COVER

Här kommer en galet spontan cover med Isabella som jag länkade i förra inlägget och mig! Vi spelade in och gjorde viedeon klockan halv två i natt så jaa, sorry for the bad cuality! Men det här fick vi fram!  Enjoy! puss!
 
 

FREDAG!

 
Hej på er, snart ska Emelie och jag dra in till stan för att käka och sen kolla på bio, mysigt! 
Jag ska skärpa mig emd bloggningen nu, promise! 
Men vi hörs! 

Dela den här videon, det är en tjej i min klass som är så sjukt duktig, så kolla in den! 

puss

UNDERSKATTAD

 

GÅRDAGEN

 
 
 
 

IMPORTANT CALL

 

GODNATT

 

FULL RULLE

Hej på er!  Det var ett bra tag sen nu! Förlåt för det! Jag har något efter skolan varje dag + en massa studier. Men det är kul det också, hellre det än att bara sitta hemma och tråka! 
Imorgon är det fredag och det betyder födelsedagsmiddag på Östermalmsgatan, troligen sista gången jag är på besök i den mäcktiga lyan! Sen på lördag är det dags för nollninng, och sedan på kvällen är det insparksfest i en coool lokal, niice! Det är typ min helg! 
Jag har träffat mamma i veckan, guud vad jag saknar min familj där hemma, det är såå sjukt jobbigt att inte kunna prata av sig face to face. Jag saknar mina vänner också såklart men det är en annan känsla. På tal om det ska jag nog släpa mig ner till lilla Jönet om två tre veckor! 
Ni får ha det så bra, puss!
 
 

NEW WEEK

Hej på er! 
Helgen har varit oslagbart bra! Hur har eran varit? 
Jag hinner inte skriva idag för jag har så äckligt mycket att plugga... 
Men jag slänger in lite mysiga bilder från helgen så hörs vi, puss!
 
 
 

GRAND HOTEL

Hej på er! Hoppas ni har haft en bra fredg och en bra början på eran förhoppningsvis långa lördag! 
Gårdagen var grym men det led till att jag var otroligt trött idag. Då passade det perfekt med sovmorgon och sedan afternoontea på Grand med syster min, det var såå mysigt och gott! Anna hade rensat hennes garderob så jag fick en del nice plagg! 
Nu sitter jag och inväntar Emelie & så ska vi sedan dra på någon insparksgrej, will see what happens! 
Hoppas ni har det bra puss!
 
 
 

DAGEN

Yes, imorgon är det fredag och jag är fett pepp på helg! 
Jag har liite inplanerat, men jag kör på lite spontant. Vet inte vad jag pallar eftersom jag inte känner mig helt frisk än... 
Jag tycker även ni ska in och läsa Andreas blogg: http://andreealinnea.blogg.se/! Så gör det nuuu!
Som jag skrev för något inlägg sedan ska jag filma in en videoblogg med alla svar från alla sköna frågor, som jag också vill tacka för! 
Ha det bra, puss!
 
 

ONSDAG

Hej på er, hur är det?? 
Igår träffade jag mami och vi åt en mysig middag på Jensens och bara myste, jag hann även se pappa en sväng, dock under ett möte så det blev kort! 
Min röst är helt paj men annars käns allt grymt i skolan och såå! Jag trivs stört bra här. 
Jag försår inte hur man lägger upp videor som man skickat via mail?  någon som kan svara på den frågan
Ha det gött! 
 
 
 

wow

 

03/09/2013

Jag ska försöka göra ett videoinlägg snart på alla de frågor som har ställts på bloggen, jag känner att man får lite mer utvecklade svar då. 
Jag har även planer på att förnya bloggens design om ett tag, med hjälp utav den bästa Johanna
Jag hör av mig senare, puss!
 
 

KVÄLLSTANKAR

Hej, förlåt för dålig uppdatering! Jag ska försöka ha lite mer flyt! 
I helgen var jag i Jönköping, det var så kul men så stressigt. Det var så många jag ville träffa och så mycket jag ville göra. Jag hann inte ens med hälften men som sagt så var det lyckat. Det kändes bra att komma hem till min älskade familj och mina fina vänner. 
 
"Hem" jag har inget som jag riktigt kan kalla "hem". Jag kommer inte ihåg den tiden då jag bodde på karlaplan och gick på skäppet (mitt dagis). 
Vid tre års åldern flyttade jag till Schweiz och det var mitt hemland. Men sen år 2009 var vi tvungna att flytta tilbaka till kalla Sverige efter EU-krisen. Som tur flyttade vi till mitt sommarställe där jag hade varit varje sommar och jul sen jag kunde minnas. Men sen i slutet på sommaren 2012 så sålde vi Alvasjö som var min sista plats jag kunde kalla "hem", det sista stället där jag hade barndomsminnen, och flyttade till Jönköping i en fin villa på Villagatan. Och för ungefär 3 veckor sedan flyttade jag, lilla Elise till huvudstaden och här sitter jag nu på min lilla balkong och har djupa kvällstankar. Även om jag trivdes jätte bra i Jönet & trivs även väldigt bra här i Stockohlm så kommer jag aldrig att ha det där "hemmet" som varje barn vill ha. 
Jag slutar den här texten med att skriva att fasst att jag inte har den där trygga känslan av "hem" så är jag så galet tacksam att jag har fått resa runt så mycket och att jag har fått se så mycket under dessa 14 åren. 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0