ONSDAG

Hej! Idag var det en hemsk skolda. Jag hade prov/redovisning på alla lektioner. Jag har gått runt och varit nervös hela dagen. 
 
Men nu är den över och jag är sönder pumpad. Jag ska dra till gymmet nu och köra igång igen. I am back. Jag ska komma tillbaka och sköta allt lika bra som innan. Jag känner på mig att det kommer bli ett jobbigt gympass med tanke på att jag intre tränat på två hela veckor. Men man måste börja om. 
 
Ha det bra, puss. 
 
 

STRESSDAG

 

INGEN BRA DAG - FÖR MYCKET TANKAR

Jag har bott här uppe i mer än ett halv år nu men är inte van vid min vardag här. Jag saknar vardagen jag hade i Jönköping. Jag gick till skolan, drog till fotbollsplanen och rensade tankarna, umgicks med mina närmsta vänner och åkte hem till min underbara familj. Jag saknar allt och alla som var i min vardag. Folk brukar säga "men allt finns ju kvar". Ja, det stämmer. Men VARDAGEN. Jag saknar till exempel att kunna åka till Andrea om något var fel eller bara om jag ville prata av mig. Jag saknar att komma hem och prata vid matbordet om allt och ingenting med Agnes, Pappa och Mamma. Jag saknar att spela i lag och att få rensa alla mina tankar ute på planen. 
 
Min vardag här är bra också. Men det känns FORTFARANDE otroligt ovant. Jag har träffat jätte trevliga och roliga människor här men ja.. 
 
Helst av allt skulle jag bara vilja ta det första flyget tillbaka till Schweiz och komma hem igen. 
 
 
 
 
 

PICS

 

VALERIE




RAHEL




RSS 2.0