SYSTERKÄRLEK

 

TVÅ DAGAR KVAR

 
Hej, nu har jag entligen valt ut låt till nyår! Jag tvekade mellan tre stycken mn det blev den som jag är mest van att sjunga. Jag tror även att jag har valt vilken klänning jag ska ha på mig. Jag hade fyra stycken att välja mellan och valde tillslut min systers klänning. 
 
I morgon blir det att repa och att tänka på pakningen, puss hej. 
 
 
 

ÄNNU EN SLÖDAG

 

ELISE HEDENGREN

 

...




LÖRDAG

Hej. Det belv inte att jag åkte tillbaka till Stockholm idag. Jag känner att jag vill vara hemma så mycket som möjligt innan skolan börjar igen.
Klockan är kvart över fem och jag sitter här i mjukiskläder och har verkligen inte gjort någonting idag. Och då menar jag ingenting. Det enda jag gjort är att jag har ätit och duschat. På tal om att äta så kommer det gäster till oss ikväll så då får jag väll anstränfa mig och sätta på mig en liten blus eller något. 
 
Snart är det nyår. Andrea och Mimmie är medbjudna på mina föräldrars fest. Jag ser fram emot den kvällen otroligt mycket. 
 
sneakpeak

ANDI

 

RACHEL CROW - WOW

 
 

LÄNGE SEDAN JAG MÅDDE SÅ HÄR BRA

Jag mår så bra när jag får vara med min familj och mina närmsta vänner igen. Jag vill att det här lovet aldrig tar slut, jag vill att det ska stanna. Eller när jag tänker efter, spola fram tiden till sommarlovet! 
 
 

MIN NYA LEKSAK

Mycket kvar att lära mig, men kul är det.
 

JULDAGEN

Hej på er! Har ni det bra såhär på julen? Själv har jag det så bra med mina nära och kära. Gårdagen var så rolig och mysig. Jag hoppas att alla ni var i värmen med folk som bryr sig. Det var jag, och jag är evigt tacksam över det. 
Jag var även jultomte i år, vilket var lite nytt. Men kul var det. 
 
Här kommer lite testbilder med min nya kamera! puss på er. 
 
 
 

LUGN DAG

 

JULEN ÄR HÄR









JULSHOPPING





MIKAELA LOORD - COVER

 

MÖRK MORGON




EN DAG KVAR

Det känns som alla mina senaste inlägg har haft ungefär samma handling men men... 
Imorgon är sista skoladagen för iår eftersom vi endast har avslutning på fredag. Jag vill verkligen hem nu. Bort frpn Stockholm, bort från skolan. Jag behöver ett break nu. Och det ska jag få. 
 
På lovet är min plan att umgås med vänner och min älskade familj, träna varjde dag, äta mycket julmat, och bara njuta av att få vara hemma i lilla jönet igen. Jag hoppas även få träffa lite nytt folk och ha kul! 
 
                          
 
 

HEJ, HEJDÅ





SÅ TACKSAM

Tack för att ni läser min blogg och lämnar komentarer and so on! Det blir roligare att hålla igång bloggen då! kram. 
 

SLITEN

Hej på er. Igår nät jag ar på stan träffade jag på otroligt många saknade personer, sen såg jag även Fredrik Reinfeldt på stan, kändes helt overkligt. Det märktes verkligen att alla desperat letade efter kulklappar. Tänk att det ska vara så viktigt. Det jag älskar med julen är att vara med familjen, vara ute i naturen, lyssna på mysig musik, laga god mat, kolla på kalleanka. 
 
Den här julen känns speciell för mig. Jag ska få träffa min bror som jag inte träffat på ett halvår, jag saknar honom varje dag. Sen ska jag få spendera mer än en helg med min familj, det brukar alltid bli så hastigt. Jag har även ett enligt mig stort beslut att ta, gällande gymnasium, det ser jag mindre fram emot. 
 
Idag blir det att åka till Emelie för att göra vårat franskaarbete from crash, det ska vara klart tills imrogon så vi behöver mycket tid. Den kommande veckan i skolan är otroligt tuff, mycket som ska avslutas.Det är så behövligt med ett långt lov borta från Stockholm nu. 
 
hittade de här gamla julbilderna från vad kan det vara, 2010? 
 
 
 

JULKLAPPAR

Jag är alltid för sent ute med julklappshandlingen. Men snart bär det av till de julpyntade gatorna för jakten på fina presenter. Jag hoppas att jag hittar allt jag söker! Jag hör av mig senare! 
 
 
 

FREDAG




MYCKET JUST NU

Hej och förlåt för otroligt dålig uppdatering på bloggen. Jag har så mycket både i skolan och utanför så har inte haft tid eller ork till bloggen. 
 
Om endast en vecka är det jullov, och det betyder att ungeför halva ettan har passerat. För mig känns det helt sjukt då det känns som om  jag har gått här i stockholm i typ 2 månader. Tiden går lite läskigt fort.. 
 
 Det här är min obsession just nu.
 

MITT RUM I STOCKHOLM

Ni har frågat om hur mitt lilla kryp-in ser ut! Så jag har tagit lite bilder så att ni kan få en liten inblick i hur jag bor för tillfället! Puss!





FREDAG




FÖDELSEDAG - JULKÄNSLA






RSS 2.0