SUCK13

 
 

TIDEN RINNER IVÄG

Hej på er! FÖRLÅT för den sämsta uppdateringen någonsin! Jag har haft fullt upp sen sista veckan i nian och kommer att ha det till sommarlovetsslut. För två dagar sen fick jag reda på att jag kommer att behöva flytta till Stockholm i slutet av sommarlovet efter som jag kom in på Rytmus gymnasiet i Nacka. Jag är så glad doch uppspelt utav beskedet. 
Men men.. Andrea och jag ska spela in en cover som jag sedan kommer lägga ut på bloggen, detta kommer ske så fort jag blir frisk och vi mpste även hitta en dag som passar i all denna stress. 
Jag ska skärpa mig med bloggen nu! 
Hoppas ni har det bra så hörs vi, puss.
 
 
gamla bilder på älskade syster jag lilla jag.
 
 
 
 

ME

Jag måste skriva av mig lite.. 
I snart två års tid har jag känt smärtor i hjärtområdet. Det har varit en riktig så kallad "pain in the ass". Det har påverkat hela mitt humör och min syn på omgivningen. 
För bara några dagar sedan var jag och kollade upp hjärtat och jag tog även prover. Det visade sig att det störtsa problemet satt inte i hjärtat utan i revbenen. Doktorerna som jag pratade med sa att det kan bero på att jag har för mycket brosk eller liknande, och att det kan vara normalt bland tonåringar som växt i hastigt tempo. 
Det lugnade ner mig lite men det hjälpte inte eftersom de sa att det går liksom inte göra något åt det, så även om det inte är livshotande så kommer fortfarande de olidliga smärtorna sitta kvar ett bra tag. 
Nu försöker jag sikta framåt och fokusera på det och dem jag älskar. 
Jag njuter av varenda sekund som jag inte har ont och tar mig igenom smärtorna tills dom förhoppningsvis går över när jag vuxit färdigt. 
Jag tyckte det var skönt att få skriva av mig lite, och även informera dom som undrat. 
Hoppas ni har det bra så hörs vi, puss!

RSS 2.0