DAG 3 - MINA INTRESSEN/PRESS

Jag har spelat fotboll i 8 år men slutade tyvärr när jag flyttade till Stockholm och har inte tagit upp det igen. Men jag ser det fortfarande som mitt intresse då jag lirar då och då. Jag är en översocial människa och gillar därför att träffa nytt folk och även umgås med sköna männsikor. Men musik är mitt största intresse. Först och främst så pluggar jag musik, jag har musiklektioner nästan varje dag. Men sen direkt när jag kommer hem så spelar och lirar jag. Det är det enda som alltid gör så att jag mår bättre. 
 
Jag har alltid så mycket press på mig att prestera känns det som. Varje gång jag har gjort ett framträdande har det kommit mycket gott men även ont. Jag vet att det är sådant man måste ta men det suger. Det är folk som lägger onödiga komentarer eller bara ger blickar. Antingen för att dem blir avundsjuka eller för att dem tycker att det inte låter bra. Vad vet jag. 
 
Igår var jag på en klinik där Robert Wells sa kloka ord. Han sa till oss att man bara ska tänka på sitt eget och blicka framfår. Strunta i det runt omkring. Jag måste försöka att bara stänga in allt det där. Medans jag samtidigt måste lyssna och lära mig utav andra. Annars kommer jag inte palla mer. 
 
 
 
 

DAG 2 - MIN FAMILJ

Okej, let's start. 
 
Jag är yngst utav 6 syskon. Jag har två hel syskon. Agnes som är 16 år, som bor hemma och plugga IB i Jönköping. Gabriel som är född 1994 och bor i Paris och pluggar internationell politik och journalisitk där borta. Sedan har jag 3 halvsyskon. Jacob, Anna och Calle. Alla bor i Stockholm. Älskar er alla! 
 
Sedan har vi då mina älskade föräldrar. Min mamma, Agneta. Och min fader, Olof G. Och mina halvsyskons härliga mamma heter Berit! 
 
Jag har tyvärr inte tid att skriva detaljer om alla, men jag älksar er! Puss
 

DAG ETT - DET HÄR ÄR JAG

Elise Elvira Hedengren, 15 år gammal. Född på karlaplan, Stockholm men vid tre års ålder flyttade jag till Geneve i Schwiez. Jag bodde där i ca 8 år och år 2009 behövde vi flytta tillbaka till Sverige igen. Jag har flytatt ganska mycket i mitt liv och fått se mycket. Jag är yngst av sex syskon. Jag älskar fotboll men har tyvärr slutat efter åtta års spelande. Jag har hållt på med sport sedan jag var tre år gammal då jag började med ballet. 

Jag är en ganska glad tjej som hatar att gråta. Jag ställer nästan alltid för höga krav på mig själv vilket aldrig rikitgt leder till någonting bra. Jag kan prata Svenska, Franska och Engelska flytande. Jag själv tycker att jag har bra humor men det är inte många som gör, haha. Jag äslkar ironi. Man måste förstå sig på mig för att tycka om mig. 
 
Just nu går jag i första ring på gymnasiet och bor 4 timmar bort från mina föräldrar och min syster. Jag sökte in Rytmus för ett år sedan som en spontan grej. Jag är oftast lite för spontan. Tänker inte alltid innan jag säger eller gör saker. Musik är det bästa jag vet. 
 
Jag går runt och saknar Schweiz varje dag. Det jag vill mest av allt är att åka hem igen. Även om jag vet att det inte kommer vara samma sak som för 4 och ett halvt år sedan. 
 
 

LÄRA KÄNNA MIG

Det har skrivits att ni vill veta mer om mig, så då passar det här braa! puss.
 

VECKAN

Hej, tack för att ni fortsätter läsa även om min bloggning inte håller. 
 
Den här veckan får gärna gå fort. Inget speciellt händer förutom massa plugg. Dessutom har jag inga musiklektioner pga att det är insökningsvecka. Tänk att det var ett år sedan jag sökte in? Det känns som om det var några månader sedan. Det var en spontan grej. Men nu sitter jag här i en egen lya i Stockholm och pluggar på rytmus. Hahah, ganska sjukt ändå.
 
Jag ska skärpa mig med bloggen, ha det bra puss! 
 
 
 

EMELIE

 

VS

 

EN DAG EFTER

Igår fyllde min älskade mamma 50 år. Jag kunde tyvärr inte vara med och fira henne med tanke på att vi bor i två skillda städer. Min mamma betyder ALLT för mig. Hon är min soulmate, min mamma, min bästa vän. 
 
Kära mamma, jag hoppas att du hade en underbar dag igår! 
Jag vill tacka dig för allt du gjort för mig och med allt du hjälp din lilla dotter med. Lilla dotter? Som inte bor hemma längre. Men trotts det kommer alltid vara din lilla dotter. Du är den enda som vet allt om mig, du är den som känner mig mest, du är den enda som riktigt förstår mig, du är den som bryr dig i alla lägen oavset hur litet problemet är. Jag är så otrloligt tacksam över att ha en sådan underbar mamma som jag har. Jag kan inte sätta i ord hur mycket jag älskar dig men jag hoppas att du vet.  
 

Stort Grattis i efterskott. Så ses vi snart! 
 
 
 

RSS 2.0