VET INTE HUR JAG SKA GÖRA

Hej! Jag vet inte hur jag ska blogga när jag är i Stockolm då jag inte har någon dator och känner inte att jag vill lägga ut massa mobilbilder bara för att. Jag vill verkligen inte lägga ner men det är så sjukt jobbigt att behöva "börja om" varje gång jag kommer hem.. Jag ska fortsätta men det blir inte så flytigt då jag måste blogga från skolan. Ha det bra puss. 
 

FOODPORN

Bilder från kvällens familjemiddag. Lammracks toppade med en god persiljepesto, haricot vert och potatisgratäng. Titta och njut. 
 

OTROLIGT BRA

 

DAGEN

Hej på er! Idag har jag inte gjort så mycket. Jag gick upp sent och började dagen med att sjunga och fota lite. Det enda jag har gjort är att träna och laga mat med familjen. Träningen går bra just nu! Jag är motiverad och det ger resultat. Dagen slutade med en god middag med la familja och nu sitter jag i mitt mysiga lilla rum och ska kolla lite serier. Ha det bra, puss. 
 
 

OMBRE-ISH

 

MIDDAG




BRA DAG

 

15-04-2014

Imorse vaknade jag på fel sida. Först och främst vaknade jag av att mitt kindben pulserade pga att jag ramlade i trappan igår, det gör fortfarande otroligt ont men jag får skylla mig själv. Sen hade jag en konstig dröm som kändes så äkta. Den gjorde mig bara mer förvirrad. Men drömmar går inte att styra över I guess. 
 
Idag ska Mimmie, Johanna och jag åka någonstans och göra någonting. Nejmen vi ska åka till Gränna för att hänga där denna soliga dag. Inga planer om vad vi ska göra men vi tre brukar oftast lyckas att få till nice dagar. Kameran ska med och mycket skratt kommer iaf den här dagen bjuda på. Puss! 
 
 

STOR URSÄKT

Hej på er. Stort förlåt för att jag inte har bloggat på över en månad. Det är skandal. Men jag har mina skäl. Ett av dem är att jag inte har någon fungerande dator längre. Men nu är jag hemma och kan låna min mors dator. Nu på lovet ska jag uppdatera regelbundet. 
 
Lovet. Jag ska fokusera på mig själv. Träna mycket, äta bra, umgås med min familj och mina närmsta vänner, sova ut, sjunga, festa, bara må bra helt enkelt. Jag hoppas att ni har och får ett bra lov och att ni umgås med dem som står er nära. Puss och kram. 
 
 

RSS 2.0