NY VECKA

 

EMELIE FANNY ISABELLA

 

STRESS

Hej på er. Den här veckan har gått så långsamt och jag har haft mycket i skolna och utanför. Men nu är det fredag och jag sitter med det sista plugget som snart är klart. Efter skolan ska Emelie, Fanny och jag hem till Issa i escilstuna, det ska bli såå himla roligt och mysigt. 
 
På söndag ska jag äntligen få träffa min kära mamma. Hon har varit i Vietman och vi har inte pratat på ett bra tag. Vi ska gå och kolla på några lägenheter! JAAAA. 
Nu måste jag plugga, vi hörsc. Puss
 
bild från nyår.

MÅNDAG




DAGEN EFTER

Det blev utgång igår och jag är såå himla trött idag. Men! Nu är klockan ett och jag är nydushad och ska börja plugga snart! Bra Elise. 
 
Senare idag hade jag tänkt att dra till gymmet en sväng, skulle vara skönt att springa av sig och bara känna sig duktig. Så det ska jag göra. Jag kanske åker förbi Mikaela men jag får se! 
 
Ni får ha det så braaa, puss!
 
 

...

Heeeej, jag känner att jag vill göra något ikväll men jag vet inte vad... Får väll se om det blir något spontant! 
Annars, idag var jag hemma hos Anna o Alex och fick träffa lilla Frances. Det känns ganska sjukt att vara moster, såå kul. 
 
I veckan är det mycket i skolan vilket jag inte ser fram emot, men nästa helg ska jag och mamma gå på några visningar så det blir jävligt kul. 
 
Hare bra, puss. 
 
 

ONSDAG

Hej på er! Förlåt för usel bloggning.. 
 
Den här veckan går så sjukt långsamt. Jag har vaknat varje morgon och trott att det är fredag men så är det bara onsdag.. aja. 
 
Imorgon ska jag gör amin debut på gymmet vid min skola, jag hoppas att det är okii gymm. Var inne där idag och det såg jäävligt litet ut men det blir säkert bra. Ska bli skönt att kunna gymma direkt efter skolan, det tar typ 5 minuter att gå. Sen bara dra hem så har du typ allting gjort. Förutom plugget då.. Gud vad jag inte har någon inspiration alls, jag har inte ork och ändå har jag nyss haft ett baota lov. 
 
Ha det bra, puss! 
 
 

DAGEN

Idag var jag på stan men Emelie, det var så kul att träffa henne igen. Vi pratade, fikade, och jag fick med mig lite grejer hem! 
 
Och även en grå kofta.
 

BORTKOPPLAD

Har ni någonsin känt känslan av att bara känna sig ivägen? Eller att känna sig väldigt ensam även om man har folk runt omkring sig? Så har jag känt det senaste dagarna iaf. 
 
Jag har inte varit i Stockholm på länge, så jag är ju inte med mina vänner där just nu. 
 
När jag flyttade till Stockholm var jag väl medveten om konsekvenserna att förlora kontakt med folk som står mig nära. Och jag säger alltid till mig själv "dem man vill hålla kontakten med, kommer man hålla kontakten med". Men tyvärr så funkar inte min teori lika bra som jag trodde. 
 
Gymnasiet, alla har skaffat sig sina nya gäng, har kul och är som "ny kära". Då tänker jag när jag kommer hem hit "det är ju bara att hänga med dem". Men det är ju klart att det inte blir så kul om man inte bor i samma stad. Det gör att jag aldrig vet vilka folk pratar om. Eller när de pratar om festen som var för en vecka sedan till exempel. 
 
Jag kan träffa männsikor enskillt och ha så himla roligt. Men så fort det blir i dem här gängen så tappar jag det.
 
Så just nu vet jag inte vart jag ska ta vägen. Känner mig bara lite lost. Det är ingens fel och det är det som gör att det blir jobbigt. Det bara är så. 
 
Jag har bestämt mig för att komma hem till Jönköping mer sällan för att verkligen komma in i Stockholmslivet. Komma igång på riktigt med musiken, vännerna, gängen, plugget mm. Så att det blir mitt . Såklart kommer jag vilja komma hem till min familj, men det får bli mitt andra hem och inte mitt enda. Så Stockholm, ta hand om mig nu. 
 
 
 
 
 

LÄGET

Hej på er. Imorgon börjar skolan igen men jag är kvar i Jönköping. Jag är sjuk och sliten och har inte ork att åka till skolan imorgon. Så vi bestämde oss att jag skulle stanna hemma en dag extra. 
 
Idag klippte jag mig. Det är inte ne jätte stor skillnad. Det är en kallare ton, liite mörkare. Det är nära min naturliga hårfärg nu! Och så är det ca 3-4 cm kortare. Det var så sjukt behövligt, hade inte klippt mig på typ ett halv år. 
 
Jag försökte ta bilder men ser så sjuk ut, haha. Så jag tog på mig brorsans snygga solglasögon. Thats the reason why I have them on. 
 
 

NIKE AIR FORCE

Idag köpte jag äntligen dessa skor! Jag har letat överallt men inte hittat. Men jga hittade dem på Nilsons för 799kr.
 
Förlåt för slarviga bilder. 

HUR TÄNKER NI?

Sådant här tycker jag är sååå himla intressant. Hur kan folk blir så himla upprörda över Miley Cyrus när hon twerkar, röker på och är lättklädd på videos/på scen? Medan till exempel Rihanna inte får någon kritik över hennes extrema video till "Pour it up"? Där även hon gör samma saker om inte värre? Kan det bero på hudfärgen? För jag förstår iaf inte allas hat mot den "nya" Miley. Eller iaf inte de so hatar på henne men inte de andra kvinnliga artister. 
Jag anser att de får göra huuuuur de vill även om det är jävlgt osmakligt. 
 
Är jag den enda som tycker det är konstigt? Är jag den enda som har lagt märke till detta? Ni borde tänka på det när ni kollar dessa videos en gång till. Peace.  
 

SWEDEN

Alltså jag blir så sjukt nere pga det här hemska vädret. Det är typ varmt, grått, regnit. Plus att jag har blivit så otroligt sjuk, min huvudverk är stöööörd. 
 
Det känns som om ALLA är i Thailand. Alla lägger ut bilder elelr bloggar om just Thailand. Och så sitter jag här i deppiga sverige och bara undrar vad jag ska ta vägen. Jag vill bort från Sverige. Som tur är har vi en bokad resa till Kanarieöarna på sportlovet, såååå himla härligt. Jag har aldrig varit där så det ska bli kul! 
 
Det är bara ett få antal dagar kvar till skolstart och jag känner väll inte så mycket inför det. Jag vill helst vara här hemma och umgås med mina närmsta och ha skit kul. Men det är inte helt fel i Stockholm heller.
 
Ha det bra! Puss 
 
 
 
 
 
 

VIDEOINLÄGG

Jag har fått ett antal frågor om att visa produkter som jag använder i nuläget! Så gjorde ett klipp. Jag märkte efter jag spelat in att jag kollar på displayen och inte rakt in i kameran men men... Sedan hände det något med kvallen när jag la ut den.  Hope you like it anyway. PS: CLINIQUE PRODUKTEN ÄR KÖPAT PÅ ÅHLENS INTE KICKS 
 

UPP OCH NER

Hej! 
Jag mår inet på topp av olika anledningar men det är bara att bit ihop. Idag handlar det om att ta hand om sig själv och komma tillbaka.
Ikväll drar jag till Annie för en llugn kväll med några nära vänner. 
 
Jag hoppas ni mår bra och att ni tar hand om er. puss
 
 
 
 
 

AMA - ARIANA GRANDE & RIHANNA

 

02/01/2014

Hej på er! 
Nytt år, nya möjligheter. Eller vad säger ni? 
Själv tycker jag inte att det spelar någon riktig roll om det är nytt år eller inte. Jag anser att man ska ha mål m.m. året runt. Men det är kul att kolla tillbaka på allt det roliga som hänt 2013. 
 
Jag har haft ett skapligt bra år. Det bästa har varit att min äldsta syster har både gift dig med fantastiska Alexander. Och även fått en liten dotter, Frances. Som föddes på Nyårsdagen medans jag satt på mina föräldrars underbara fest. 
 
Ja, deras fest. Den blev så lyckad. Bilderna kommer komma upp då och då. Allt bara rullade på under kvällen, tyvärr gick det lite för fort. 
Det bästa med kvällen förutom det underbara besked om att jag blivit moster måste ändå varit raketerna. Alltså shit vilken ustiskt vi hade, stört. 
 
Nu kommer lite bilder från kvällen innan Nyårsafton då Agnes och jag mös till det lite med ansiktsmasker bla.
 
 

2013 - 2014

 

RSS 2.0