ONE DAY LEFT

Hej på er, imorgon drar jag till Medevi för att spendera mina tre sista veckor på sommarlovet, jag har dom lägsta förväntningar någonsin så det kommer säkert bli bra. 
Jag har inte börjat fundera på packningen, jag har inte tvättat alla kläder jag vill ha med mig, jag har inte hunnit köpa mobil eller klippa mig. Det här känns sten lungt, eller inte... 
MEN, det ska jag hinna göra nu på ett dygn, hoppas ni är bättre på att planera än jag och jag hoppas även ni har den bra dag, kramis! 
kommer sakna den här tjejen så sjukt äckligt mycket, love you!

SISTERS

 

PLANERING

De som kännner mig vet att jag och planering finns inte. Planering hade verkligen behövds en dag som den här, men nej... Jag vaknade på tok för sent och ligger nu efter 2 timmar. Jag ska snart kila ner på stan för att äta lunch med mami, mys! Sedan efter det så ska jag försöka hitta klipptid, sen mpste jag inhandla grejer till lägret som startar på torsdsag, och även köpa NY MOBIL såååå sjukt behövligt!! 
Aja nu måste jag göra mig iordnoing! 
tack återigen för all fin respons efter min cover här på bloggen, tack!
 
 
 

EGEN TID

Hej, dagen idag var bra, spännande! haha, nej men det blev lyckat. 
När jag kom hem betämde jag mig för att ha lite egen tid i all denna stress. Imorgon blir en otrloligt stressig dag som kommer innehålla: klippning, packning, nya inköp, gym. Herregud... 
Men men, som mitt nya "motto" lyder "lev i nuet" så tar jag allt som det kommer!
Just nu sitter jag iaf och läser det nyaste numret utav VeckoRevyn & skapar lite musik! 

btw, förlåt för kass kvlité på bilderna men min mobil funkar inte så tog med datorn!
 
Här är svaret på en utav alla frågor som har ställts på bloggen. 
 
 
 
 

HELT OPLANERAAT

Imorgon drar jag mig mot Götet helt spontant för att hjälpa en vän i nöd! Känner mig så vuxen att bara kunna dra vart man vill när man vill! yay! 
Jag har inte alls tid med det här egentligen men det löser sig nog! Det gör det alltid. Jag måste prioritera lite, livet består utav svåra val. 
 

NUET

Hej! Idag har nog varit den mest slöa dagen på hela året, jag steg upp ur sängen runt två tiden och sen dess har jag bara varit på gymmet med Agnes. 
Jag måste snart börja packa till lägret som börjar på torsdag. Men jag har sådan packångest, så det kommer nog sluta med att jag panikpackar natten innan. 

Jag vill tacka er som ställer frågor och kollar bloggen regelbundet, tack! Jag har fått en del frågor om att göra videoinlögg, det får vi se om der blir av men ni ska veta att jag lägger förslaget på minnet. 
 
Jag vill även tillägga att jag tänker på glee stärnan Corey Monteith som gick bort i morse, RIP. 

Här har ni ett klipp på de två bedårande youtube fenomenen Sophia Grace & Rosie, det här är deras officiella musikvideo! kolla in. 


STRESSIGT MEN BRA

Hej på er! Idag var jag i örebro på familjelunch, det var grymt mysigt. Kollar just nu på sv-fin, HEJA SVERIGE!
hoppas ni har det bra, kramis!
 
 

SOMMARKÄNSLAN PÅ TOPP

Hej, jag är nu hemma efter en sjukt fet helg med the girls! Vi skrattade, grät, dansade, åt, badade, solade, sjöng, prankade, badade lite till, provade på nya grejer och bara hade det allmänt gudomligt. 
Efter dem här dagarna inser jag hur äckligt mycket jag kommer sakna allt och alla när jag flyttar om endast någon månad.. 
Allt är sjukt stressigt just nu, men jag försöker umgås med alla så mycket som möjligt och njuta utav allt jag har även fasst att jag egentligen inte har den tiden.
Jag hoppas att ni har en lika bra sommar som jag & NJUT! kramis. 
 
 

TACK, ALVASJÖ

Hej på er! Hur är läget med er? Jag mår inte på topp med förtränger det för tilfället eftersom det snart bär av till underbara Alvasjö med det bästa gänget! Hoppas att vädret inte blir allt för dåligt. 

Jag vill tacka för alla fina mail, sms, komentarer som jag fått efter min video, tack BIG TIME! 

Bloggningen kanske inte blir på topp nu de kommande dagarna pga usel teckning, men jag hoppas att ni håller er kvar! Ha det så bra, kramis! 

bilden är från gårdagen som var underbar. 

 
 
 
 

NEW IN

 

COVER

Här har ni äntligen min Cover på Titanium. Hoppas ni gillar det! kram

BRA TIDER

Hej på er! Idag kom jag hem efter en fett bra helg med Agnes, Gabbe och mimmie i huvudstaden. Helgen bjöd på grönan och stan. SUPER! 
Imorgon kommer min cover att spelas in, yay. Det betyder alltså att jag ska vara med Andrea hela dagen, vi skulle kanske möta upp Balbin senare på dagen. 
Ni får ha det så bra så hörs vi! kram
 
 
 

TOREKOV

Hej, dålig updatering men jag är på torekov med vänner, jag updaterar er imorgonkväll när jag kommit hem. puss

RSS 2.0