IDAG

Hej på er! Min mobil har slutat fungera och min dator är kvar i Stockholm. Därför kommer bloggningen inte att vara på topp...  

Idag ska min födelsedag firas med hemmafest hos miiig. Kommer bli kul men innan dess är det otroligt mycket som skall fixas så vi ses! puss. 
 
 

SNART HELG




ED SHEERAN

 

MÅNDAG

jag får bita ihop och bara överleva den här veckan.


ÅTERTRÄFF MED KONFAN

Hej på er! 
I helgen har det varit konfaåterträff och det kändes så konstigt. Tänk att man har bott med de här männiksorna i nästan en månad. Det blir på något sätt alltid stelt när hela gruppen träffas igen. Allt känns så tillgjort. Men det var kul att träffa alla igen och framför allt Anna som kom från Schweiz. 

Nu sitter jag och råpluggar då den här veckan är absurd. Jag hoppas att jag kommer orka med den då jag är sjuk och har lite feber. Men jag tror att jag kommer orka bita ihop. Min motivation får vara att nästa helg blir det FEEEST hemma i Jönkan då jag ska fira min 15 års dag, yay. 

Jag älskar att fylla år. Jagbär fortfarnade på samma känsla som när jag var ett litet barn. Jag kan vakna en timme innan de ska komma med paketen och bara vänta. Men i år blir det lite anorlunda då jag inte kommer vakna upp hemma med familjen utan här i huvudstaden med Annika och Johan, men det blir säkert en otroligt rolig dag. 
 
 

EN VECKA

Om drygt en vecka åker jag entligen hem igen! Det har dröjt lite för länge mellan gångerna känner jag! Jag har varit hemma typ 3 gånger sen jag började skolan. Och att vara hemma i två dagar och att försöka hinna träffa så många som möjligt är inte så njutbart. Därför längatr jag som bara den till julovet då jag får vara hemma i två hela veckor. 

Jag behöver verkligen lov nu, jag måse vila upp mig båda psykist och fysiskt. Jag är sjuk och har mycket i skolan. Men det känns som om tiden framtillsdess kommer gå galet snabbt. 

På tal om att gå snabbt. Kan ni tänka er att halva skolåret snart har gått? För mig är den tanken helt sjuk. Att hälften av ettan gått... Ja, det skrämmer mig oerhört mycket ärligt talat. 

Ha det så bra, puss! 
 
 
hittade ingen utan spansk text, haha! 

Tänk vilket händelserikt år Zara Larsson har haft. Vilken skillnad det är på de här två videosarna.

JOSH LEVI-HUR BRA?

 

LÄXHJÄLP

Hej! Igår pratade min mor och jag om att skaffa läxhjälp till mig. Det vire så skönt! Att bara några timmar i veckan få en privat lärare som ser till att det blir något gjort och även kan hjälpa mig. Så det ser jag fram emot, det gäller bara att hitta något bra. 
På tal om plugg måste jag fortsätta nu! 
 
 
Julen närmar sig och det känns så kul. Känslan av att jag "kommer hem" till jul. Det är alltid jag som frågar vilka vi ska fira jul med. Svaret har varit nästan de samma varje år. MEN i år var svaret "ja.. du kommer ju hem..." JA! Jag kommer hem. Det är en sådan lustig känsla att "komma hem" till sitt egna hem. Nu är det lite mer "hem till min familj".. 
 
 
oldies.. 
 
 
 

NEW IN





PLUGGSÖNDAG

Hej på er! Jag sitter och lyssnar på Mileys nya album som är sjuukt bra enligt mig! Eller vissa låtar är bra.. 
Idag ska jag fokusera på plugget, kanske ut och jogga. Men det viktigaste är för mig att bli frisk. Jag måste kunna sjunga rent den här veckan...
 
ofixade jag. 
 
 
 

JAG MÅSTE KÄMPA







LÖRDAG

Hej på er! Det är lördag och jag är trött as hell. 
Jag ska snart kila iväg till stan för att möta upp Aline! Det kommer bli super mysigt! 
Efter det måste jag hem och plugga, städa, öva. Så, en väldigt lugnt och behövlig helg för lilla mig. Jag är inte helt frisk och jag har beslutångest, så den här helgen är otroligt behövlig! 
Ni får ha det så bra, puss! 
sorry för kvallen. 
 

BRA DAG

Hej på er! Otroligt sent inlägg men har inte haft tid förens nu! 
Efter skolan idag drog Mickaela och jag hem till hennes mysiga lägenhet medans Isabella drog hem till "mig". Kvällen slutade med pizza och otroligt mycket skratt! Det är såen dag ska se ut mitt i veckan. Komma bort från allt med fina människor och roliga händelser. Ha det bra så hörs vi! Puss.




MÅNDAG

Hej på er! Måndagen är nu avklarad och avslutas framför tvn! 
Efter skolan drog jag och tränade och det var såå himla skönt! 
Imorgon är det skola som gäller och sedan ska jag kanske hitta på något med söta mickis! 
Ha det bra, puss! 
 

VIKTORIA SECRET

Har ni något tips på en spash som inte är äckligt söt? Det är nämnligen dags för mig att beställa hem några nya. puss.        
 
 
 

NEW IN.

Hej på er! Nu sitter jag i en stökig lägenhet och tar det lungt. Johanna och Mimmie har getts sig av till Jönkan igen och jag är så nöjd över helgen. Igår var vi och shoppade och jag har tagit lite snabba bilder! puss. 
MONKI, STICKAD.
 
HOLLISTER, BLUS. 
 
 
 
MONKI, T-SHIRT
 
 
 
 
 
 
 
 
 

IMORGON FÅR JAG FINBESÖK I STOCKAN.

 
 

JAG SAKNAR DEN HÄR TJEJEN

 

MYSIG SÖNDAGSKVÄLL I VASASTAN

 
 
 

SISTA DAGEN PÅ LOVET

 
 

ESTOCOLMO

Hej!
Jag har nyss landat hemma i Stockholm efter 4 timmars resa. Jag sitter ensam hemma med ljus, julmust bloggen och amerikan idol. Nu när de jag bor hos är borta ska jag ta den här chansen att lära mig bo ensam. Det är mycket ansvar men jag tror jag klara det. Nästa vecka kommer Isabella bo här och det kommer bli så mysigt. 
Ni får ha det så bra, puss. 

 

NEW IN

CONCEALER FRÅN VIVA LA VIDA, 85 KR.
 
MOBILSKAL FRÅN HM, 70KR.
 
 
 
 

RSS 2.0