VI DROG NER TILL STADEN

 
 
 

HELGEN

Hej på er. I fredags åkte jag direkt till Fanny där Sofia, Emelie och jag bara umgicks och hade det allmänt bra. Vi grillade, pratade non stop, åt lite mer, kollade på film. På lördagsmorgonen åt vi god frulle i solen, solade och badade i havet. Lördagskvällen blev misslyckad. Men det är sådant ssom händer. I går var jag på fotbollsplanen och bara lirade lite med lite folk. 
 
De senaste helgerna har nästan känts som sommarlov förutom söndagsångesten på söndagkvällen såklart. Men efter imorgon är allt viktigt plugg över och det ska firas, tro mig. Fy vad skönt det ska bli med lov. Jag vill verkligen bara ut från skolbubblan ett tag. Jag kan inte bärga mig. Jag har så mycket att se fram emot. Förutom om det blir så att jag ska byta skola, då kommer nästan hela sommaren handla om att ta ikapp kurser som jag inte läst. Men det tar vi då isf. 
 
Hoppas ni har det bra, puss. 
 
 

MUSIC PROJECT

Vi håller på med ett "music project" i skolan ochjag ska prata om den här otroligt begåvade kvinnan. Jag har kollat på klipp i över 4 timmar nu haha.. Ju mer jag kollar desto mer impad blir jag. Vilken jävla kvinna.
<
 
<>
 

ÅTERHÄMTNING

Hej, idag har det endast handlat om att återhämta sig inför morgondagen, då jag har ännu en helvetesvecka framför mig i skolan. Inlämning på inlämning, prov på prov. 
 
Därför måste jag genast börja på min uppstats som ska vara inne imorgon. Kram. 
 
 

OM DU INTE SÄTT, KOLLA

 

SÖNDAGSÅNGEST

Hej på er. Den här helgen har varit stört bra. Inte tänkt på skolan ett dugg förutom ikväll då.. Men jag har bara släppt allt jobbigt och levt i nuet. Men nu när helgen är slut är det bara att bita ihop och längta till nästa helg. Som också kommer bli grym då jag ska sjunga på ett dop och även få träffa min party pinlga från Geneve! Gah, vad kul! 
 
Justin Timberlake var så brutalt bra. Han är så underskattad då hans röst är helt flawless. Jag älskar känslan man har i kroppen efter en bra konsert. Jag känner mig alltid så glad och lättad, har inga problem i huvudet just då. Det är som att gå på terapi, haha. 
 
Hoppas ni har det bra, puss. 
 
 

HELG

Hej på er. Dagen började men att jag försov mig och missade därför mitt skriftliga Sv Nationella. Och får inte göra det vid något annat tillfälle??? Jag var så sjukt förbannad på skolsystemet i morse haha. Men men. Ikväll kollade jag på ett sing song uppspel, och satt mest och tänkte "varför är jag inte bra på att skriva texter?". Så fort jag försöker skriva en låt eller liknande så blir det så smörigt och inte "jag", jag vet inte. Ibland ångrar jag att jag inte sökte in på sing song. 
 
Helgen. I morgon är det fredag vilken innebär att jag slutar halv fem... Efter det ska jag förmodligen träffa saknade paui, senare under kvällen ska jag hitta på något men jag vet inte riktigt vad än. På lördag är det äntligen dags för Justin Timberlake, gah vad roligt det ska bli. Till sist söndag, då ska jag sjunga med Emelie och Fanny på en grej. Det kommer bli kuul och mysigt. 
 
Jag hoppas att ni har det bra, puss. 
 
 
 
 

KOLLA TILL SLUTET

 

BRA TANKAR

Okej, inget plugg gjort än men det gör ingenting för nu har jag bestämt mig för att må bra och umgås med dem som får mig på bra tankar. Det är fan inte långt kvar till sommarlovet. Då ska jag bort från alla problem och bara ha kul. Leva livet med både nära men även möta nytt roligt folk. Jag får försöka göra den sista lilla biten i ettan lite rolig och sen jävlar ska Elise komma tillbaka. Fan vad braa. Jag har lyssnat på massa pepp podcast och är nu fylld av endorfiner och vill väll mest ut från Svergie och leva. 
 

STOCKHOLM

Hej på er. Jag borde sitta och plugga men nej, Här sitter jag hemkommen från träning med datorn i knät och bloggar och lyssnar på podcasts. Vad gör ni?
 
Hoppas ni har det bra puss. 
 
 

RSS 2.0